Roskole

Roskole 

FK Odsherred Kajak Klub afholder hvert forår en ro-skole, hvor du kan tilmelde dig, hvis du vil lære at ro kajak eller have genopfrisket dine teknikker. Vi afholder ro-skolen, så du har god tid til at blive fortrolig med kajakkerne og de forskellige teknikker.

Ro-skolen starter i Asnæs Svømmehal i april måned med træning på 2 udvalgte lørdage fra kl. 19-22. Her gennemgår vi teori om kajak og udstyr, sikkerhed til søs, kajakteknik, redningsøvelser og svømmetræning (350m).

Ro-skolen fortsætter fra Kajakøen på Lammefjorden i maj måned, med klubaftener på tirsdage, hvor vi træner ro-teknikker og redningsøvelser på vandet i rolige omgivelser. Ro-skolen afsluttes med IPP2 prøve og certifikat.

Du skal være forberedt på at vandet i fjorden er vådt og kold, og en del af øvelserne kræver at du kommer i vandet. Det betyder, at det er vigtigt at du er klædt på til både vejr, vind og vand og husker at have varmt og vindtæt skiftetøj samt en hue og evt. handsker med. Det er også vigtigt at medbringe noget varmt at drikke samt noget sødt at spise.


Ro-skolen varetages af instruktører og FK Odsherred Kajak stiller kajakker og udstyr til rådighed for ro-skolens deltagere, så du behøver ikke selv at have udstyr med dig, når du starter i klubben, men du skal være opmærksom på, at du selv er ansvarligt for din personlige beklædning, som f.eks. tørdragt, våddragt, sko, huer og handsker.

Pris for ro-skolen 2.200 kr

Betalingen dækker:

  • Undervisning af 2 kompetente instruktører
  • En bog med kajak-teknik og anden viden om kajak.
  • Lån af kajak med udstyr
  • Kursus afslutning med IPP2 prøve
  • Indskud ved indmeldelse i klubben og første års kontingent

Frigivet roer

Man er frigivet roer i klubben, når man har bestået IPP2, svømmet 600 m og har roet 50 km samme år. 

Ro-skolen starter i Asnæs Svømmehal

I maj forstætter vi på Lammefjorden

Vi afslutter ro-skolen med en hel dag med aktiviteter på Lammefjorden

First slide
First slide
First slide
First slide
First slide
First slide
First slide